Fler än 4 av 5 ger Eyracure högsta betyg: Skapar magi! – CISK – THEME2
Detta är information från CISK

Fler än 4 av 5 ger Eyracure högsta betyg: Skapar magi!

10 minuter – varannan månad.
Med plantbaserade Eyracure är formeln för att ha fantastiskt hår hela tiden lika enkel som den är snabb.
Så inte undra på att fler än fyra av fem användare delar ut det absolut högsta betyget.
– Eyracure skapar helt klart magi! Jag är så otroligt nöjd och tacksam för denna produkt, säger Sara L.

9 av 10 känner jätteskillnad – beställ ditt startpaket och testa Eyracure här

Trött på slitet, tovigt och frissigt hår – och i stället intresserad av ett levande, glansigt och lättkammat hår varje dag?
Det var Sara L också. Åtminstone tills hon testade Eyracure och fick något av en, ja, uppenbarelse är faktiskt helt rätt ord.

– Jag har genom åren provat alla möjliga olika sorters produkter för att försöka få mitt tjocka, lockiga, torra hår att må bra. Men ingenting har ens varit i närheten av vad Eyracure har gjort med mitt hår. Jag trodde inte ens att jag kunde få så fint hår, säger hon.

Kräver inga tilläggsprodukter

Så vad är då Eyracure och vilken är egentligen hemligheten bakom den ovan nämnda magin?
Vi tar det steg för steg.

  • Eyracure ger omedelbart en stor effekt på alla typer av hår.

Eyracure är en på marknaden helt unik plantbaserad naturlig hårvårdsprodukt utan kemikalier som ligger helt rätt i tiden. För baserat på naturligt protein, den unika molekylen BioLAP-20™ och vanligt UV-ljus reparerar det hårstråna på djupet – utan att sedan kräva några som helst tilläggsprodukter. En behandling håller dessutom i upp till sex veckor, tar bara tio minuter att göra själv och att regelbundet använda Eyracure kostar inte ens två hundra kronor i månaden.

Ett faktum som sticker ut om man frågar Madeleine B.
– Jag har provat många dyra kända märken men detta gav resultat direkt, säger hon.

Aldrig mer slitet hår – prenumerera på Eyracure här

Det låter förstås bra, och det är också bra. Vilket användarna vittnar om då fler än fyra av fem – 81% – ger Eyracure det absolut högsta betyget, det vill säga fem stjärnor av fem möjliga.

Som Anna M.
– Jag hade tvekat ett tag på att köpa produkten då det finns en djungel där ute, men jag är extremt nöjd och kommer absolut köpa den igen! Dessutom blir det en given present till mina vänner framöver, säger hon.

Så här fungerar Eyracure

Vad? Eyracure är en organisk och miljövänlig produkt med helt naturliga ingredienser – fri från sulfater, parabener och parfym – och bygger på den plantbaserade molekylen BioLAP-20™ som tillsammans med UV-ljus reparerar skadat hår på djupet. Hur? Skadat hår är sulfatbindningar som brustit. Om man bleker, färgar, permanentar eller bara borstar håret bryter man ner dessa sulfatbindningar och skadar håret. Med Eyracure binder man in ett naturligt protein i skadan som tillsammans med UV-ljus reparerar håret och gör att det blir som nytt igen.

Forskarna vet i dag vad de fann

Vilket leder oss till hemligheten bakom detta fantastiska resultat, som någonstans är lika enkel som den är komplicerad. För som så många andra banbrytande landvinningar bygger den ju både på avancerad forskning och rena tillfälligheter. Inga jämförelser i övrigt, men lite som när Alexander Fleming glömde en bakterieodling i sitt laboratorium medan han åkte på semester och på köpet upptäckte penicillin och efteråt sade:
– Ibland finner man vad man inte ens letar efter.

Får högsta betyg av hela 81 procent – testa Eyracure här du med

  • Bioingenjörerna bakom Eyracure – Ranjithkumar Ravichandran och Petter Sivlér.

Här var det bioingenjörerna Petter Sivlér och Ranjithkumar Ravichandran som slog sina kloka huvuden ihop när de forskade kring biomaterial, i detta fall sojaprotein, och hur det kan gagna människokroppen. De visste inte heller exakt vad de letade efter, men de vet i dag verkligen vad de fann. Nämligen den unika och naturliga molekylen BioLAP-20™ som bär förmågan att laga skadat hår från grunden och som ligger till grund för denna revolutionerande hårvårdsprodukt.

En garanti för ett friskt hår

– Undersökningar i laboratorium bevisar vad vi redan vet, att Eyracure verkligen fungerar. Hårstråna blir tjockare, friskare och får tillbaka sin vanliga form. Och till skillnad från våra konkurrenter, som arbetar med syntetiska molekyler och som även kräver en massa tilläggsprodukter, är Eyracure plantbaserat och en enda behandling håller över lång tid. Tills håret helt enkelt hinner skadas på nytt, säger Fanny Aasheim på Eyracure.

Tittar man i ett mikroskop framgår Eyracures banbrytande resultat tydligt.

Har sökt patent i över 20 länder – testa den unika upptäckten här

Vilket alltså är ungefär sex veckor.
Så har du slitet hår och gör en behandling kommer du omedelbart se en väsentlig skillnad. Och gör du det till en vana och använder Eyracure ungefär varannan månad så har du nästan en garanti för att hela tiden ha ett friskt, fint och levande hår.

Ercan Ure, som jobbat som i frisör i 29 år och som i dag driver den populära salongen Hårstylisterna i Stockholm, kan intyga det.
– Jag har gjort några hundra behandlingar med Eyracure nu och det ger verkligen resultat. Tovorna försvinner, håret får spänst och blir lätt att kamma. Och man behöver egentligen inte komma till mig, för det är faktiskt väldigt lätt att göra behandlingen själv hemma, säger han.

Är som en föryngringskur

Så vad väntar du på?
Eyracure är naturlig hårvård som är enkel att använda själv och som ger ett långvarigt resultat utan några konstiga kemikalier inblandade och utan att du behöver köpa några dyra tilläggsprodukter.

Det är helt enkelt en win-win som verkligen fungerar, och i vissa fall även lite som en tidsmaskin. För som Elin K uttrycker det:

– Sedan jag passerat 40 har håret blivit mer frissigt och torrt och med mindre lockar. Men efter att ha gjort behandlingen med Eyracure blev det som mitt unga hår igen. Vågigt, glansigt och lätt att reda ut. Håret känns friskt och mjukt igen. Som en föryngringskur.

Håret blir verkligen som nytt – beställ ditt startpaket här

Ytterligare fem röster om Eyracure

”Mitt hår har varit rejält slitet efter diverse färgbehandlingar och värmestyling. Efter en behandling känns håret nu starkare, friskare och mer glansigt! Kommer absolut använda igen och kan verkligen rekommendera produkten!”
/Maria J

”Jag älskar den här hårbehandlingen. Jag har så mycket hår, väldigt tjockt och långt, så det blir lätt trassligt, men efter bara en behandling så känner jag redan skillnad. Jag kommer absolut att göra den här behandlingen var åttonde vecka.
/Eva T

”Både jag och min dotter har provat. Redan när man sköljde ur håret kände man att det var mjukare. Håret känns lättare och friskare dagen efter. Vi är jättenöjda och kan absolut rekommendera detta kit.”
/Maritha M

”Håret känns helt, rinner mellan fingrarna. Hårstråna bryts inte av. Har inte upplevt att jag tappar håret från roten. Hoppas att få ett helt hår utan avbrutna strån. Mirakel?”
/Karin P

”Efter att ha provat själv med ett utmärkt resultat har jag nu köpt till min dotter också! Härligt att kunna ge bort en sådan här fantastisk produkt!”
/Jeanette S